sdílet Hotel Grand na Facebooku
Hotel Grand česká verze  Hotel Grand slovenská verzia  Hotel Grand english version  Hotel Grand deutsch version

Hotel Grand Český Krumlov, Český Krumlov ubytovanie

Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite

Popis:


Hotel Grand nám. Svornosti Český Krumlov - ubytovanie v Českom Krumlove...


Hotel Grand Český Krumlov - Víta Vás hotel Grand. Pôvodne stredoveký dom, po stáročia prestavovaný, bol v rokoch 2004 až 2005 zrekonštruovaný na moderný a luxusný hotel; pri prestavbe sa podarilo vkusne a účelne spojiť historické prvky s moderným zariadením budovy. Niektoré zo 14 izieb ponúkajú romantický výhľad na zámok alebo námestie lemované starými domami. Hotel Grand je vhodný najmä pre veľmi náročnú klientelu. Radi zabezpečíme svadobné hostiny, firemné školenia, oslavy a servis s tým súvisiaci. Hotelová reštaurácia s vynikajúcou českou a medzinárodnou kuchyňou a záhradkou do námestia je Vám denne k dispozícii. Náš profesionálny tím je tu predovšetkým pre Vás. Bude nám potešením, ak budeme schopní splniť Vaše požiadavky, a sme presvedčení, že oceníte naše služby na úrovni.

Hotel Grand Český Krumlov leží v samom centre mesta na hlavnom námestí. Historické centrum, ako kultúrna pamiatka UNESCO, je jedinečný príklad malého stredovekého mesta, ktoré zostalo do dnešných dní takmer neporušené. Ide o jedno z kultúrnych centier v krajine s množstvom galérií a múzeí. Všetky pamiatky mesta sú ľahko dostupné pešo.

Našou prioritou je maximálna spokojnosť našich hostí, ktorým chceme nielen zaistiť kvalitné ubytovanie, ale tiež je informovať o kultúrnom dianí v Českom Krumlove. Radi zabezpečíme vstupenky na rôzne akcie, miesto v reštaurácii, poznávacie prehliadky a výlety po Prahe a celej Českej republike.

Hotel Grand Český Krumlov - Priestranné a luxusné izby Hotela Grand: V hoteli je 40 postelí v 14 priestranných a luxusných izbách (1 jednolôžkovú, 5 dvojlôžkových, 7 trojlôžkových izieb a 1 apartmán). Štandardná izba je komfortne a honosne vybavený veľkým písacím stolom, kreslami alebo pohovkou s konferenčným stolíkom, TV so satelitom, rádiom, telefónom s priamou voľbou, chladničkou s minibarom, luxusnou kúpeľňou a sušičom vlasov. Apartmán je najluxusnejší izbu, vybavený rovnako ako štandardná izba, s priestranným obývacou izbou s pracovným stolom.

Typy pokojů
1 lůžkový2 lůžkový3 lůžkovýapartmánpřistýlka
15712

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, TV, telefon, rádio, pripojenie internetu, sat, fén

Základní informace: pranie a žehlenie, zmenáreň, Informační služba, lékařská služba v dosahu, úschovňa cenných predmetov, parkovacia plocha v areáli, Internetové připojení k dispozici

Popis okolí: Hotel se nachází přímo v srdci historického města Český Krumlov. Hotel leží v samém centru města na hlavním náměstí.

Tipy na výlet: Český Krumlov - historické centrum, jako kulturní památka UNESCO, je jedinečný příklad malého středověkého města, které zůstalo do dnešních dnů takřka neporušené. Jedná o jedno z kulturních center v zemi s množstvím galerií a muzeí. Všechny památky města jsou snadno dostupné pěšky. Rádi zajistíme vstupenky na různé akce, místo v restauraci, poznávací prohlídky a výlety po Praze a celé České republice.

Dostupnost střediska:

Stravovanie:


Restaurace popis: přijměte naše pozvání do Grand restaurantu, ve kterém si Vám dovolujeme nabídnout pokrmy české a mezinárodní kuchyně. Naše menu je pečlivým výběrem pokrmů z různých mas, ryb a bezmasých jídel, který je doplněn o neméně bohatou nabídku výběru z českých a světových vín. Náš tým je připraven splnit vaše přání do posledního detailu a vy si tak můžete vychutnat příjemně strávené odpoledne, či večer. Za příznivého počasí a v letních měsících je možné využít romantického posezení na terase, s výhledem na malebné náměstí. Naší prioritou je maximální spokojenost našich hostů, kterým chceme nejen zajistit kvalitní ubytování, ale také je informovat o kulturním dění v Praze. Rádi zajistíme vstupenky na různé akce, místo v restauraci, poznávací prohlídky a výlety po Praze a celé České republice.

Služby:



Konferenční kapacity:

Cenník ubytovania:


Datum1 lůžkový2 lůžkový3 lůžkovýapartmánapartmánapartmán
4.1-9.41500180024002800 (Standard Junior Suite)2800 (Deluxe Junior Suite)3500 (Deluxe Apartmán)
10.4-18.10260033003800440048005200
19.10-21.12150018002400280028003500
21.12-3.1260033003800440048005200


Měna: CZK

Ceny zahrnují:
Sleva / poplatky: Deti do 3 rokov ZDARMA, bez nárokov na lôžko a stravu. Deti do 10 rokov v izbe s rodičmi 50% zľava

Fotogaléria (6):


Hotel GrandHotel GrandHotel Grand
Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com