sdílet HOTEL KAŠPERK na Facebooku
HOTEL KAŠPERK česká verze  HOTEL KAŠPERK slovenská verzia  HOTEL KAŠPERK english version  HOTEL KAŠPERK deutsch version

HOTEL KAŠPERK Kašperské Hory, Kašperské Hory ubytovanie

Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite

Popis:


Hotel Kašperk Sušická Kašperské Hory Šumava - ubytovanie v Kašperských Horách na Šumave..


Hotel Kašperk - Kašperské Hory - ubytování Šumava: se nachází v šumavském městě Kašperské Hory. Je to půvabné horské městečko usazené v náruči šumavských kopců. Jeho malebnost umocňuje náměstí orámované historickými domy, jehož dominantou je kromě radnice právě zrekonstruovaný hotel Kašperk. Dalo by se říci, že podtrhuje líbivý vzhled náměstí. Neopakovatelnou atmosféru místa tvoří prolínání historie, umění a panenské přírody. Nechte se unášet podmanivou krásou hlubokých lesů, nespoutaných řek, rozlehlých luk a mohutných kopců kde zátiší dala vzniknout pověstem o skřítcích střežících zlato ve štolách, divoženkách tančících po loukách v blízkosti jezer, černých rytířích u hradu Kašperk a mnoha dalších.

Hotel Kašperk - Kašperské Hory - ubytování Šumava - vybavení: má však nejmodernější vybavení. Je zde konferenční sál s možností připojení na WiFi, restaurace s kuchyní odpovídající normám EU, hřiště, relaxační zátiší s pláží v kombinaci s trávníkem, parkoviště. Pro děti je v budově herní koutek a na chodbě umístěný vláček. Výjimečnost hotelu zvyšuje sedmnáctimetrový bazén se zabudovaným zařízením pro vodní masáže. Hotel je celý nekuřácký, kuřákům je k dispozici venkovní zahrádka.

Hotel Kašperk - Kašperské Hory - ubytování Šumava - pokoje:

Komfort dvoulůžkový pokoj
: Komfortní pokoje s výhledem na Šibeniční vrch a údolí pod hradem Kašperk o ploše 20m2. Vlastní koupelna/WC, TV a zdarma připojení Wifi.

Romantické apartmá: Romantické apartmá s výhledem do údolí řeky Vydry(Otavy) o ploše 25m2 s manželskou postelí. Vlastní koupelna/WC, TV a zdarma připojení Wifi.

Královské apartmá: Královské apartmá s výhledem na horu Zhůří o ploše 35m2 je veliké jednopokojové apartmá s manželskou postelí. Vlastní koupelna/WC, TV a zdarma připojení Wifi.

Typy pokojů
2 lůžkový3 lůžkový4 lůžkovýpřistýlka
128410

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, trezor, TV, pripojenie internetu, sat, detská postieľka k dispozícii, fén

Základní informace: výťah, bezbariérový prístup, sekretárske služby, Informační služba, lékařská služba v dosahu, úschovňa bicyklov, úschovňa cenných predmetov, parkovacia plocha v areáli, parkovisko s dohľadom kamery, uzamykateľné parkovisko, masážní studio, Internetové připojení k dispozici, domácim zvieratám vstup povolený, reštaurácia

Platební karty: American Express, EuroCard/MasterCard, JCB, Maestro, Visa

Počet podlaží: 3

Popis okolí: Hrad Kašperk je dominantou celého kraja. Je často vyhľadávaným objektom umeleckých diel, či už ide o film, divadlo, výtvarné umenie či literatúru. Na hrade je stála expozícia a koná sa tu, rovnako ako v kostole sv. Mikuláša, mnoho kultúrnych podujatí. Kultúrne podujatia organizované na hrade Kašperk nám dávajú možnosť prežiť neopakovateľný pocit, ktorý vyvolá prelínanie histórie, tajomna, umenia a nespútanej prírody. Práve toto prelínanie kultúry, histórie a panenskej prírody vytvára jedinečnosť kraja. Je to miesto, kde sa môžete ponoriť do hlbokých lesov, cítiť vôňu lúčnych kvetov, počuť prúd horskej rieky a večer sa započúvať do melódie hudby v jednom z miestnych kostolov. Koná sa tu tiež mnoho športových podnikov, ktoré využívajú nádhernú divokú scenériu šumavskej prírody. Známy je cyklistické preteky "Kráľ Šumavy", Rallye Šumava, medzi vodákov obľúbené splavovanie rieky Otavy alebo putovanie na koňoch. V Kašperských Horách sa tiež nachádza zjazdovka, a sú východiskovým miestom mnohých turistických a bežeckých trás.

Zaujímavé miesta s možnosťou horského výstupu: V najbližšom okolí je to predovšetkým strážny hrad Kašperk, stojaci na kopci vo výške 886 m n.m. A práve tu sa prejavuje výnimočnosť Šumavy. Súčasne s obdivom k majestátnemu hradu si môžeme užiť výstupu na tento kopec obklopení hlbokým, ale prívetivým lesom. Môžeme zvoliť strmú cestu, alebo pozvoľnú. To isté platí o návšteve Obrieho hradu, miesta, zviazaného s keltskou kultúrou. Nachádza sa v nadmorskej výške 940 - 980 m neďaleko Kašperských Hôr. Športovým výkonom je aj výstup na Zhůřskou horu s výškou 1187 m n.m. Hotel Kašperk organizuje 9. augusta výstup na Zhůří v rámci boja proti fajčeniu.

Dostupnost střediska:


Centrum název: (5 m)

Vlaková zastávka název: (13 km)

Autobusové nádraží název: (20 m)


Vlakové nádraží název: (13 km)

Obchod: (15 m)

Zastávka skibus: 800m – ski areál

Kúpeľné služby:



Popis lázeňského zařízení: Hotel Kašperk - Kašperské Hory - Wellness a relaxace: Motto : Hotel Kašperk byl stvořen pro relaxaci a nevšední zážitky z okouzlující šumavské přírody v srdci města, jehož sláva vyrostla na historii těžby zlata a Zlaté stezky.

Relaxační zóna - Ubytování Šumava - Hotel Kašperk - Kašperské Hory - Plavecký bazén: V bazénu o rozměrech 17,5 m x 6 m se nachází tři plavecké dráhy umožňující sportovně založeným klientům si zaplavat libovolnou vzdálenost podle svých sil. Bazén je určen i pro malé děti a je vhodný pro první pokusy plavání. Hotel Kašperk v bazénu pravidelně každou středu a sobotu uskutečňuje plavecké soutěže pro děti.

Podvodní masáže: Vám umožní uvolnit své tělo a načerpat energii z vody, která je prosycena stopami zlata a září přírodní čistotou.

Odpočívací zóna: Vám zprostředkuje jedinečný výhled na náměstí Kašperských Hor a horu Zhůří (1.187 m n.m.), která je poseta hlubokými lesy.

Lázeňské služby: Wellness hotel

Kúpeľné pobyty:


Název: LÍBÁNKY POD HRADEM KAŠPERK


Číslo: 041

Popis: Navštivte hotel Kašperk a oslavte svůj sňatek v prostředí, kde se snoubí historie sahající až ke Karlu. IV. s moderním vybavením jednoho z nejluxusnějších hotelů na Šumavě.
Balíček zahrnuje:
· Tři noci v královském apartmá se snídaní
· Lahev sektu na přivítanou (servírovanou dle přání na pokoji, v klubovně nebo v restauraci hotelu)
· Ovoce při příjezdu na pokoji
· 1 x degustační menu pro labužníky (náš šéfkuchař si pro Vás připravil výběr nejůepších specialit
naší kuchyně)
· Aroma masáž
· Minerální voda při příjezdu na pokoji
· Wifi připojení v celém hotelu
· Užívání hotelového bazénu a relaxačních zón
Cena je udávána za osobu a pobyt, zahrnuje DPH a pobytovou taxu

Počet dnů: 3

Cena pobytu:
DatumjednoposteľovádvojlôžkováMěna
1.1 - 31.124790Czk 

Název: RELAXAČNÍ POBYT NA ŠUMAVĚ


Číslo: 040

Popis: Přijeďte si odpočinout do malebné přírody šumavských hor. Nabízíme Vám relaxační pobyt v Hotelu
Kašperk,. Během tohoto pobytu se oprostíte od starostí všedních dnů a načerpáte energii...
Balíček zahrnuje:
· Dvě noci v královském apartmá (včetně snídaně formou švédských stolů)
· Láhev vína a ovoce při příjezdu na pokoji
· 1 x tříchodové večerní menu
· 1 x hodinová romantická projížďka na koni
· Minerální voda při příjezdu na pokoji
· WiFi připojení v celém hotelu
· Užívání hotelového bazénu a relaxačních zón
Cena je udávána za osobu a pobyt, zahrnuje DPH a pobytovou taxu

Počet dnů: 2

Cena pobytu:
DatumjednoposteľovádvojlôžkováMěna
1.1 - 31.122990Czk 

Název: ROMANTICKÝ VÍKEND NA ŠUMAVĚ


Číslo: 039

Popis: Překvapte příjemně svého partnera romantickým dárkem a přijeďte na víkend do luxusního hotelu
obklopeného neopakovatelnými šumavskými lesy. Přímo v hotelu si můžete zahrát ping-pong, petanque, kriket, nebo můžete jenom tak relaxovat v klidové zóně. Skutečnou perlou hotelu Kašperk je potom bazén dlouhý 17m, s podvodními masážemi. Okolí hotelu láká k turistickým výletům, sportovním aktivitám, cyklistice, lyžování nebo jízdě na koni.
Balíček obsahuje:
- 2x ubytování v Královském apartmá (včetně snídaně formou švédských stolů)
- Láhev sektu a ovoce na pokoji při Vašem příjezdu
- 1 x romantická večeře při svíčkách ( exkluzivní degustační menu)
- 1 x masáž nebo piknikový koš (vyberte si při rezervaci Vašeho pobytu)
- Neomezený vstup do bazénu a relaxační zóna
Cena je udávána za osobu a pobyt, zahrnuje DPH a pobytovou taxu

Počet dnů: 2

Cena pobytu:
DatumjednoposteľovádvojlôžkováMěna
1.1 - 31.123990Czk 

Stravovanie:


Restaurace popis: Reštaurácia Kašperk. Snažíme sa predovšetkým akceptovať všetky zvyklosti, ktoré vyplývajú zo základov šumavskej kuchyne. Naše receptúry sú osobité, vyznačujúci sa vysokou nápaditosťou. Naše steaky sú to najlepšie, čo môžete v týchto oblastiach ochutnať. Pripravujeme tiež čerstvé ryby. Restaurant Kašperk je vhodným ako pre obed a večera, ako aj pre posedenie pri káve, alebo poháriku niečoho ostrejšieho po celom dni obchodných rokovaní, v nezabudnuteľnom prostredí reštaurácie, ktorá bola dizajnovaná na mieru v priamom vzťahu k hradu Kašperk.

Restaurace: 11:30 - 22:00 (počet míst 60)

Zahradní restaurace: 11:30 - 22:00 (počet míst 30)

Služby:



Sportovní možnosti:
Bowling (20 m), Tenisové kurty (800 m), Lyžiarska škola (800 m), Stredisko zimných sportov (500 m), Lyžiarský vlek (800 m), Běžkařské trasy (500 m), Cyklotrasy (500 m)

Kongresové služby:
Fax, Dataprojektor, Tabule, Připojeni internetu, Taneční parket, Zabudované promítací plátno, Kopírka, PC, Květinová výzdoba, Flipchart

Hotel Kašperk je ideálnym miestom pre Vaše firemné akcie. Vybavený moderným zariadením s 24 izbami a celkovou kapacitou 74 lôžok, priamo nabáda ku kombinácii práce a odpočinku v hoteli, ktorý je umiestnený v srdci šumavskej prírody, v meste ktorého sláva sa datuje až k dobám Karla IV. Ubytovacej kapacite zodpovedá aj kapacita konferenčnej sály. V hoteli je reštaurácia, ktorá samozrejme zaistí stravovanie aj občerstvenie podľa želania hostí.

Konferenčná sála s možnosťou pripojenia na WiFi, vybavený najkvalitnejšie technikou vrátane LCD obrazovky pripojené k PC umožňuje organizovanie konferencií na tej najvyššej úrovni. Naopak interiér, pri ktorého tvorbe bolo použité predovšetkým drevo, pôsobí uvoľneným dojmom a je koncipovaný v štýle klubovne.

Hotel Kašperk má krásne okolie, vlastný bazén s wellness vybavením a relaxačnú zónu, ktoré môžu slúžiť ako doplnok rokovania. Miesto, kde načerpáte energiu.

Konferenční kapacity:
kongresový sál č. 1 (počet míst 70) Klimatizace

Cenník ubytovania:


Datum2 lůžkovýpřistýlkaapartmánapartmán
21.12-5.417805501780 (Romantick)2380 (Kr)
6.4-30.5158055015801980
1.6-30.9178055017802380
1.10-20.12158055015801980


Měna: CZK

Cena polopenze: 170
Cena plné penze:
Ceny zahrnují:
Sleva / poplatky: Cena izby je uvedená za jednu osobu / noc a obsahuje: Raňajky za izbu, DPH,

Fotogaléria (12):


HOTEL KAŠPERKHOTEL KAŠPERKHOTEL KAŠPERK
Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com