sdílet GRAND HOTEL PERMON na Facebooku
GRAND HOTEL PERMON česká verze  GRAND HOTEL PERMON slovenská verzia  GRAND HOTEL PERMON english version  GRAND HOTEL PERMON deutsch version

GRAND HOTEL PERMON Pribylina, Pribylina Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


GRAND HOTEL PERMON Pribylina - ubytování v Pribylině Vysoké Tatry..


Jedinečný GRAND HOTEL PERMON ****, jeden z najväčších a najexkluzívnejších hotelov na Slovensku, sa nachádza v malebnej horskej osade Podbanské - Vysoké Tatry, nad ktorou dominuje majestátny tatranský štít Kriváň. Wellness & family hotel ponúka návrat k prírode a zároveň luxusné pohodlie 21. storočia s najväčším wellness centrom na Slovensku. Vstúpte do srdca Vysokých Tatier a vaše srdce sa otvorí jedinečným zážitkom Grand hotela Permon****.

GRAND HOTEL PERMON Pribylina - Podbanske - ubytování: Cíťte sa tu ako doma. Alebo ešte lepšie. V Grand hoteli Permon **** sa nachádza 128 pohodlne zariadených izieb - jednolôžkových, dvojlôžkových, rodinných, 9 priestranných apartmánov. Všetky izby s kúpelňou, WC, TV / LCD, rádiom, telefónom, trezorom a minibarom s chladničkou Vám zabezpečia nerušený pobyt a komfort. Z izieb Superior sa budete pozerať na Nízke Tatry, izby Superior Kriváň sú s výhľadom na Kriváň, v izbách Deluxe Kriváň si vychutnáte atraktívny dizajn a tiež výhľad na majestátny tatranský štít. Súčasťou apartmánov je hydromasážna vaňa. Celková kapacita hotela je 266 pevných lôžok s možnosťou 60 prísteliek.

Typy pokojů

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, trezor, TV, telefon, rádio, minibar

Základní informace: Informační služba, parkovací plocha v areálu

Dostupnost střediska:

Lázeňské služby:



Popis lázeňského zařízení: Wellness Grand hotela Permon: Magický Permon's Paradise vo wellness hoteli Permon... Nalaďte svoje zmysly na odpočinok... Relaxujte... Uvoľnite sa... Načerpajte novú energiu... Objavte ten pravý raj... Wellness hotel a raj pre Vás.... Váš Permon's Paradise...

Túžite po dokonalom oddychu? Zažite pravý wellness hotel... Pozývame Vás na magické miesto oddychu a zdravia, do jedného z najväčších a najobľúbenejších wellness hotelov na Slovensku. Ocitnite sa vo svete plnom pokoja a relaxácie, ktorý Vás očarí... Vyskúšajte najväčší hotelový wellness komplex na Slovensku. Navštívte Permon's Paradise, ktorý je skutočným rajom wellnessu. Permon's Paradise wellness hotela Permon tvorí 5 "rajov": SAUNA Paradise, AQUA Paradise, KIDS' Paradise, SPA Paradise, BEAUTY Paradise.

Lázeňské služby: Wellness hotel

Stravování:


Restaurace popis: ýborná kuchyňa, renomovaný šéfkuchár Roman Remiš, magický výhľad. Chutná strava s možnosťou výberu prispieva k čarovnej atmosfére pobytu v Grand hoteli Permon****. Reštaurácia s výhľadom na Vysoké i Nízke Tatry prináša pestrú ponuku výborných jedál a špecialít. Wellness gastronómia určite poteší vyznávačov zdravého životného štýlu.

Šálka dobrej kávy, čaju či lahodný zákusok v príjemnom prostredí Lobby baru s výhľadom na majestátny štít Kriváňa nielen výnimočne chutí, ale aj naladí na pozitívne myšlienky.

Bohatý výber alkoholických i nealkoholických nápojov nájdete v Dennom alebo Nočnom bare, kde hudba spríjemní Vaše posedenie.

Wellness bar: Nový Wellness bar je umiestnený na 1. poschodí v priestoroch kolkárne. Wellness bar je otvorený v dňoch streda – nedeľa v čase 13:00 – 22:00 hod. Pestrá ponuka nápojov v bezprostrednej blízkosti Permon´s Paradise spojená s príjemným posedením robí z Wellness baru miesto, kde môžete príjemne stráviť voľný čas po procedúrach či sa zabaviť s priateľmi. Je to tiež ideálne miesto pre uzavretú spoločnosť či firemné kolkové turnaje.

DEGUSTÁCIE VÍNA: Degustáciu vína Vám vieme zorganizovať na mieru podľa Vašich požiadaviek ako súčasť firemných stretnutí, rôznych spoločenských udalostí alebo ako zatraktívnenie programu pre vašich zákazníkov či zamestnancov. Riadenú degustáciu zabezpečuje profesionálny someliér alebo priamo producent degustovaného vína.

Služby:



Sportovní možnosti:
Běžkařské trasy, Cyklotrasy, Středisko letních sportů
Relaxujte a športujte ... Uvoľnite sa a zabavte sa ...

Čistá príroda v okolí hotela ponúka návštevníkom unikátne možnosti trávenia voľného času po celý rok. Na jar, v lete a na jeseň čakajú na mladých i skôr narodených turistické chodníky, cyklotrasy či adrenalínové športy. *Belá, najčistejšia rieka na Slovensku, láka vodákov a ponúka ako jediná na našom území rafting na divokej vode. V zime, keď snehové vločky ako ľahučká perina pokryjú zem aj stromy, nájdete v okolí hotela prvotriedne bežecké trate a v tesnej blízkosti vás privíta lyžiarske stredisko Podbanské. Vďaka menej náročným svahom sú tu ideálne podmienky pre všetky vekové kategórie. Rodiny s deťmi tu nájdu svoj rodinný lyžiarsky raj. Príďte a zažite romantiku, ktorá vám rozbúcha srdce.

Voda v Belej je aj v lete iskrivo ľadová a taká čistá a priezračná, ako srdce dievčiny, ktorá sa nechcela vydať za iného. Hovorí sa, že ak sa v Belej umyjete alebo sa z nej napijete, získate srdce svojho vyvoleného a budete šťastní a milovaní.

Po celodennej túre či inom športovom vyžití sa potrebujete uvoľniť a zabaviť. Grand hotel Permon**** disponuje novou kolkárňou i vonkajšími tenisovými kurtami. Môžete si zahrať biliard a šípky, čaká na Vás moderne vybavené fitness centrum. Nechajte sa rozmaznať príjemnými masážami, rozmanitými kúpeľmi a zábalmi. A čo poviete na plávanie v hotelovom bazéne s dĺžkou 25 m so zrkadlovým odrazom Kriváňa na hladine? Magický zážitok, presvedčte sa sami...

Vďaka výnimočným priestorom a dlhoročným skúsenostiam s organizovaním kongresov, slávnostných večerí a rautov je Grand hotel Permon**** ideálnym partnerom pre firemné akcie alebo eventy. V hoteli je k dispozícii až 8 kongresových miestností rozličnej veľkosti na usporiadanie nielen kongresov, ale aj sympózií, seminárov, školení, pracovných porád, obchodných jednaní a rodinných osláv. Hotel zabezpečí komplexné technické vybavenie
a občerstvenie podľa požiadaviek klienta.

Konferenční kapacity:
kongresový sál č. 1 (počet míst 200)kongresový sál č. 2 (počet míst 120)

business centrum č. 1 (počet míst 500)

salónek č. 1 (počet míst 21)

salónek č. 2 (počet míst 36)

salónek č. 3 (počet míst 50)

zasedací místnost č. 1 (počet míst 25)

zasedací místnost č. 2 (počet míst 40)

Ceník ubytování:


Datum1 lůžkový2 lůžkovýapartmánapartmánapartmánapartmán
1.1-31.1292 Superior80 Standard146 (Superior Kriv)156 (Deluxe Kriv)116 (Deluxe Kriv)102 (Superior)


Měna: EUR

Ceny zahrnují: Ceny zahrnují snídani, ubytování a turistické poplatky za pokoj /noc
Sleva / poplatky: GRAND HOTEL PERMON, Dependance PERMONÍK: Zadarmo ranajky, vstup na bazén v case 7:00 - 10:00 hod., vstup do fitness. Cena nezahrna kúpelný poplatok: 0,40 EUR/osoba/den (12,05 SKK/osoba/den).

Fotogalerie (24):


GRAND HOTEL PERMONGRAND HOTEL PERMONGRAND HOTEL PERMON
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com